Paterna crea un nou tram de carril bici i patinet de 970 metres

Dijous, 16 Desembre 2021 09:36 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 342 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Paterna, a través de l'empresa municipal Gestió i Serveis de Paterna i de la Brigada d'Obres Municipal, ha finalitzat l'habilitació i senyalització en la calçada del nou tram de carril bici que discorre per l'avinguda Corts Valencianes i el carrer Ramón Ramía Querol del municipi.

 

Tal com ha explicat la Tinenta Alcalde de Seguretat, Mobilitat i Transició Ecològica, Nuria Campos “aquesta actuació permet que les bicicletes i patinets puguen circular amb seguretat per dues dels principals vials del municipi, des de l'accés a Paterna des de Campament i fins a la Cova Gran”.

 

El nou tram per a bicicletes i patinets té una longitud de 970 metres i està situat en la pròpia calçada, permetent així que es recupere espai per als vianants en la vorera de l'Av. Corts Valencianes, en la qual estava situat l'anterior carril bici.

 

La Tinenta Alcalde Campos ha explicat que “aquesta mesura forma part del projecte de ciutat sostenible i amigable en el qual estem treballant mitjançant l'impuls de l'ús de transports més sostenibles i l'adequació dels espais públics perquè puguen ser gaudits cada vegada més per la ciutadania”.

 

El nou tram se suma als més de 40 quilòmetres de carril bici repartits per tot el terme municipal, facilitant l'ús de la bicicleta i el patinet com a mitjans de transport còmodes i sostenibles.

 

En situar-se en la mateixa calçada, el carril bici s'ha diferenciat del trànsit motoritzat amb elements separadors que augmenten la seguretat dels usuaris i usuàries.

 

A més, tal com ha anunciat la Tinenta Alcalde Nuria Campos, pròximament es realitzarà un nou tram de carril bici en la carretera del Pla del Pou, des del carrer 29 fins a l'entrada del Cultivable.

 

Informa Nou Horta. Paterna