Paterna executa el 98% de les Ajudes Parèntesis i inverteix en el seu teixit local la pràctica totalitat dels 2.200.000€

Dilluns, 10 Gener 2022 14:53 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 311 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Paterna ha executat el 98% dels 2,2 milions d'euros disponibles d'Ajudes Parèntesis per a impulsar la recuperació econòmica de la ciutat i ajudar als sectors comercials, hostalers i empresarials locals més perjudicats per la pandèmia.

 

Amb aquest objectiu, i tal com ha explicat l'Alcalde de Paterna i responsable de l'Àrea d'Empresa, Juan Antonio Sagredo s'han tret i gestionat fins a 4 convocatòries d'aquestes ajudes per a injectar-les directament en els establiments paterners fins a esgotar pràcticament la partida d'aquesta línia de subvencions.

 

En aquest sentit, el primer edil ha destacat “l'important paper portat e cap en la gestió municipal de les Ajudes Parèntesis i la gran faena realitzada pel Servei d'Empresa, que ha permés concedir quasi íntegrament els 2,2 milions d'euros a 900 activitats econòmiques diferents, per a arribar així a bona part de les nostres empreses i emprenedors i reactivar l'economia local”.

 

Referent a això, Sagredo també ha ressaltat que amb l'objectiu que els beneficis disposaren d'aquestes ajudes quants abans, en cada convocatòria s'han realitzat diversos llistats parcials per a anar abonant l'ajuda encara que la convocatòria continuara oberta.

 

Quant a les activitats per sectors que han sol·licitat i obtingut un major número d'aquestes ajudes figuren el sector de l'Hostaleria, el del Comerç minorista, Perruqueria i estètica i Turisme.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dilluns, 10 Gener 2022 14:55