Paterna va retirar 14.400 quilos d'enderrocs i estris en operatius especials de neteja en La Coma en 2021

Dimarts, 11 Gener 2022 13:05 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 180 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Paterna, a través dels Serveis de Neteja Municipals, ha retirat 14.400 quilos d'enderrocs i estris durant 2021 mitjançant els diferents operatius especials de neteja que realitza periòdicament i que se sumen a la resta d'actuacions de neteja ordinàries que es duen a terme per a mantindre el barri net i a l'actuació de neteja exhaustiva que el consistori realitza anualment en cada barri de la ciutat.

 

Tal com ha explicat la regidora de Serveis i Neteja, Merche Navarro, “aquestes actuacions extraordinàries de neteja han permés recollir quasi 14 tones d'enderrocs i estris en zones enjardinades i espais de la via pública situats, principalment, en els voltants de la Plaça de La Yesa i als carrers Carcaixent, Silla, Xirivella, Alboraia i Llaurí”.

 

Referent a això, la regidora Navarro també ha destacat que “des que es posara en marxa a principis de 2021 la campanya municipal ‘La Coma, barri net. Comptem amb tu’ per a conscienciar a la ciutadania sobre la importància de la seua col·laboració per a mantindre el barri net, s'ha observat una reducció en el volum d'abocaments en els espais públics”.

 

En aquest sentit, Navarro ha valorat “la millora de la imatge del barri i la major conscienciació col·lectiva sobre el correcte depòsit dels residus, uns hàbits que hem aconseguit gràcies als cartells dissuasius i a la campanya en la qual han col·laborat diverses associacions com l'Associació de Veïns de la Coma, Jovesólides, Fundació Secretariat Gitano i Caritas La Coma”.

 

A més d'aquestes iniciatives, el consistori també ha dut a terme durant l'any passat altres actuacions per a impedir l'acumulació de fem i enderrocs en solars i espais públics com l'enderrocament del mur de la Plaça de La Yesa.

 

Totes aquestes accions municipals per a mantindre els espais públics del barri nets i en bones condicions de salubritat, se sumen al servei ordinari municipal de neteja, que recull entre 1 i 2 tones setmanals de residus diversos.

 

Finalment, i amb l'objectiu de continuar avançant en la neteja del barri de la Coma, la regidora Merche Navarro ha afirmat que “totes aquestes accions tindran continuïtat durant aquest 2022, intensificant les dirigides a augmentar la conscienciació veïnal”.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dimarts, 11 Gener 2022 13:06