Segona edició de l'exposició sobre Antonio Ferrandis “100 anys” en el Gran Teatre de Paterna

Dimecres, 12 Gener 2022 14:58 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 223 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Paterna ha tornat a obrir les portes de l'exposició “100 anys” en la qual es ret homenatge a l'actor Antonio Ferrandis coincidint amb el centenari del seu naixement en 2021.

 

La mostra, que es va inaugurar el mes d'octubre durant la celebració del Festival de Cinema Antonio Ferrandis, pot visitar-se de nou a la Sala d'Exposicions Josep Antoni Herrero “Jeroni” del Gran Teatre de Paterna.

 

“100 anys” és un recorregut per la carrera professional de Ferrandis, amb escenes cinematogràfiques i premis obtinguts per l'intèrpret paterner, i en la qual es mostra també la perspectiva d'amics i companys del sector audiovisual com José Luis Garci, Berlanga o José Sacristán.

 

A través dels panells que conformen aquesta exposició, es reconeix la grandesa de l'actor paterner, dins i fora de la pantalla, mentre que Luis García Berlanga recorda les trobades fortuïtes amb Ferrandis abans que el cinema els unira.

 

Tal com ha explicat la regidora de Turisme, Cultura i Foc, Teresa Espinosa, “hem convocat una segona edició d'aquesta exposició perquè tots els veïns i veïnes puguen visitar-la i conéixer més sobre el nostre benvolgut actor que fa 100 anys va nàixer a Paterna i va portar el nom de la nostra ciutat per tot el món”.

 

Antonio Ferrandis va aconseguir nombrosos èxits com a actor i va participar en una gran quantitat de produccions teatrals, cinematogràfiques i televisives. Malgrat que la seua vida professional va ser molt activa i prolífera, sempre va mantindre la seua residència a Paterna i era habitual veure-li passejar pels seus carrers i participar de la vida social del municipi.

 

L'exposició, que conté també dos audiovisuals i vitrines amb guardons i material personal de l'actor, podrà visitar-se fins al pròxim 14 de gener.

 

L'accés serà gratuït però s'aplicarà el protocol anticovid vigent per a evitar la propagació del coronavirus.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dimecres, 12 Gener 2022 14:59