Paterna millora les instal·lacions dels seus centres educatius amb més d'una vintena d'actuacions

Dijous, 13 Gener 2022 14:53 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 189 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Paterna, a través de l'empresa municipal Gestió i Serveis de Paterna (GESPA), ha dut a terme prop d'una vintena d'actuacions de manteniment en diversos centres educatius de la ciutat durant les vacances escolars de Nadal, que també s'han aprofitat per a realitzar la revisió dels sistemes de calefacció i pluvials de tots els centres educatius.

 

Referent a això, tant la Tinenta Alcalde de Seguretat, Núria Campos com el regidor d'Atenció a la Infància i Educació, David Fortea han destacat “la importància d'aprofitar aquests períodes festius per a posar a punt els nostres centres educatius, ja que permeten a les brigades d'obres treballar sense suposar una molèstia per a professors i escolars”.

 

Entre les diferents actuacions realitzades, en el col·legi La Coma s'han canviat els lavabos d'un dels banys d'Infantil, a la Font s'ha reparat la pèrgola de fusta i en el Torre de Paterna s'han col·locat nous desguassos en superfície.

 

De la mateixa manera, en el col·legi El Parc s'han instal·lat nous sistemes de calefacció a les aules d'infantil mentre que en el centre Clara Campoamor han començat les labors d'impermeabilització de la coberta de l'edifici de direcció.

 

Per part seua, en el col·legi Jaume I s'ha executat una nova formigonada de la rampa d'accés, s'ha dut a terme l'anivellat i farcit de diverses zones deteriorades del pati d'infantil i s'han abrillantat els sòls.

 

“Des de l'àrea d'Educació, en coordinació amb l'Àrea d'Infraestructures i amb l'empresa pública, continuarem millorant els nostres col·legis perquè els escolars de Paterna puguen gaudir d'uns llocs més segurs i accessibles”, ha assegurat Fortea.

 

Informa Nou Horta. Paterna

 

Modificat el Dijous, 13 Gener 2022 14:54