Paterna promou la inserció laboral dels seus veïns amb la 6a edició del Club d'Ocupació

Dijous, 27 Gener 2022 18:22 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 199 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Paterna, a través de l'Agència de Col·locació, ha començat aquesta setmana la sisena edició del Club d'Ocupació, la iniciativa municipal mitjançant la qual el consistori ajuda als veïns i veïnes en situació de desocupació a augmentar les seues possibilitats de trobar treball.

 

Una jornada de benvinguda donà ahir inici a aquest curs de formació en línia que, per a promoure la inserció laboral dels seus assistents, comptarà a més amb la col·laboració de ponents convidats experts en la matèria.

 

Referent a això, el Tinent d'Alcalde d'Ocupació, Julio Fernández ha recordat que “es tracta d'un programa ideat per a optimitzar la cerca de treball de les persones participants” al mateix temps que ha posat en valor “l'alt índex d'ocupabilitat del curs entre els assistents, un resultat que fa que sempre tinga molt bon acolliment entre els paterners i les paterneres que busquen millorar les seues oportunitats d'incorporació al mercat laboral”.

 

En aquest sentit, Fernández ha assenyalat que “amb aquesta formació perseguim que les persones assistents aconseguisquen més confiança en si mateixos a l'hora d'afrontar situacions com un procés selectiu o una entrevista personal, dotant-los de les eines necessàries per a aconseguir la seua inserció en el mercat laboral”.

 

El Club d'Ocupació, concebut també com un espai per a compartir experiències i trobar informació actualitzada d'ofertes de treball i propostes formatives, consta de 8 sessions en les quals es tractaran temes com el currículum, la carta de presentació, el procés de selecció, l'entrevista, gestió en línia, xarxes socials, entre altres. Es comptarà, a més, amb la col·laboració de ponents convidats, com a representants d'empreses, ETTs o experts/as en autoocupació, perquè les persones que participen obtinguen una visió més completa del tema i sàpien a quines qüestions han de parar atenció per a trobar treball.

 

Aquesta edició es tornarà a celebrar de manera en línia a causa de la situació sanitària actual. Es realitzaran sessions tant individuals com grupals, per a donar una orientació personalitzada sense deixar de costat la importància de crear vincles interpersonals i millorar les habilitats socials dels participants.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dijous, 27 Gener 2022 18:23