El SIAC ix al carrer per a facilitar a la ciutadania de Paterna l'obtenció del certificat electrònic

Dilluns, 07 Març 2022 14:44 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 174 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Paterna ha posat en marxa una campanya per a fomentar l'ús i expedició del certificat electrònic entre la ciutadania parternera i estendre la implantació dels tràmits telemàtics entre el consistori i la població.

 

Així ho ha anunciat hui el regidor de Smart City, Lucas Jodar qui ha explicat que “per a facilitar als veïns i veïnes l'obtenció del certificat electrònic, durant aquesta setmana traurem el Servei d'Informació i Atenció al Ciutadà (SIAC) al carrer mitjançant un punt itinerant, que estarà de 08.30 a 12.30 hores, en el qual podran traure's aquest document digital que els permet realitzar multitud de tràmits telemàtics”.

 

D'aquesta manera, hui el SIAC es troba en el barri Centre/Campament (C/ Cardenal Benlloch, 10) i demà dimarts, 8 de març estarà en el barri de Alborgí (C/ Mestre Ramón Ramia Querol). El dimecres, 9 de març arribarà al barri de Lloma Llarga (C/ Ravanell) mentre que el dijous, 10 de març es desplaçarà fins a la Coma (pàrquing centre de salut). El divendres, 11 de març serà el torn del barri de Santa Rita (C)/ Auditori Antonio Cabeza) i el dilluns, 14 de març s'emplaçarà a La Canyada (C/ 30 parc infantil al costat del centre de salut).

 

El regidor, Jodar, ha explicat que s'ha fet coincidir aquesta campanya amb l'obertura de dues convocatòries d'ajudes municipals molt sol·licitades per la ciutadania paternera: les ajudes a l'escolarització i les beques a la pràctica esportiva i ha destacat “la importància d'aconseguir que tots els paterners i paterneres disposen del certificat electrònic per a millorar i agilitar les gestions amb l'administració local”.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dilluns, 07 Març 2022 14:44