Paterna obri una nova convocatòria d'ajudes per a subvencionar activitats esportives dotada de 250.000€

Dilluns, 07 Març 2022 15:08 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 201 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Paterna, a través dels Serveis Esportius Municipals, ha obert el termini d'enguany per a sol·licitar les Ajudes per Renda Familiar destinades a subvencionar l'activitat esportiva a la ciutat.

 

Tal com ha destacat el Tinent Alcalde de Cultura de l'Esforç i Modernització, José Manuel Mora “per tercer any consecutiu destinem la quantitat de 250.000 euros per a subvencionar la pràctica esportiva d'aquelles famílies amb menys recursos econòmics, demostrant així el nostre compromís amb l'esport, fent-lo accessible a tota la ciutadania”.

 

Referent a això, Mora ha recordat que “aquestes ajudes permeten cada any que més d'un miler de veïns i veïnes realitzen activitats esportives de diversa índole en una clara aposta per fomentar hàbits de vida saludables entre la població paternera”.

 

A més, Mora ha assenyalat que “les subvencions convocades suposen un descompte de fins al 100% sobre la tarifa de les activitats esportives municipals per a aquesta temporada 2022-2023” al mateix temps que ha indicat que “enguany com a novetat se subvencionen noves activitats com la Marxa Nòrdica”.

 

Les bonificacions seran aplicables tant a abonaments com a activitats esportives per a adults, xiquets, d'aigua, sec o base, organitzades pels Serveis Esportius Municipals, així com activitats organitzades pels clubs esportius municipals.

 

informa Nou Horta. Paterna