Lola Ribas, Reina de les Festes Majors de Paterna 2022

Dilluns, 11 abril 2022 15:01 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 191 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Lola Ribas Martínez ha sigut triada Reina de les Festes Majors de Paterna en Honor al Santíssim Crist de la Fe i Sant Vicent Ferrer per a aquest exercici 2022. Ho farà acompanyada de Martina Manzanedo, Cristina García, Gemma Cortinas, Eneida Gómez i Rocío Navarro, les cinc dones que conformen la seua Cort d'Honor durant aquest any tan especial.

 

El Casino de la Plaça del Poble va albergar la cerimònia d'elecció divendres passat, 8 d'abril, amb totes les mesures anti-covid recomanades per les autoritats sanitàries.

 

L'acte va ser també el comiat de Cecilia Calderón Edo i les set components de la seua Cort d'Honor: Sara López Sebastiá, Silvia Olmo Pinel, Aroa Portillo Gigante, Patricia Rivelles Carrillo, Nuria Saiz García, Jessica Sastre Puig i Raquel Mateo Hernández, després de tres anys de regnat, que des de l'Ajuntament van reconéixer amb el lliurament d'un característic socarrat.

 

El primer edil i la regidora de Turisme, Cultura i Foc, Teresa Espinosa van agrair a Cecilia Calderón i la seua cort l'esforç i dedicació durant aquest temps marcat per la pandèmia així com el seu compromís amb la ciutat de Paterna i amb les tradicions.

 

De la mateixa manera, van aprofitar l'emocionant moment per a donar l'enhorabona a la nova màxima representant de les Festes Majors de Paterna i a tota la seua cort d'honor, desitjant-los un gran regnat.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dilluns, 11 abril 2022 15:01