Paterna participa en El Repte del Reciclatge

Dimarts, 10 Mai 2022 13:28 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 47 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Paterna ha rebut hui la visita del denominant Comando del Reciclatge, l'equip de persones que formen part del Repte del Reciclatge, la campanya promoguda per Ecoembes juntament amb la Generalitat Valenciana i EMTRE per a conscienciar a la ciutadania sobre la importància de reciclar i incrementar l'ús del contenidor groc.

 

Amb un estand instal·lat en el mercat municipal, els informadors han estat interactuant durant el matí amb la població amb l'objectiu de resoldre dubtes sobre com reciclar correctament els envasos, desmitificar les faules entorn del reciclatge i sensibilitzar a la població de la seua importància per a la cura del medi ambient i del planeta.

 

Tal com ha explicat la regidora de Benestar Animal, Serveis i Neteja, Meche Navarro “aquesta acció a peu de carrer es completa amb xarrades informatives en centres educatius de la població on se'ls explica als alumnes que és l'economia circular i la importància de reciclar bé”.

 

El “Repte del Reciclatge” es planteja com una competició entre municipis pertanyents a l'EMTRE per a incrementar l'ús del contenidor groc, en almenys un 10% de mitjana, durant els dos mesos posteriors al període de campanya, comparant aquestes aportacions amb les del mateix període de l'any 2021.

 

En aquest sentit, Merche Navarro ha anunciat que en el cas que Paterna resultada guanyadora d'aquesta campanya destinarà els 6.000 euros del premi a l'Associació contra el Càncer de Paterna, la presidenta del qual, Pilar Martínez i membres de l'associació han acompanyat hui a la regidora durant la visita a l'estand informatiu.

 

Informa Nou Horta. Paterna

 

Modificat el Dimarts, 10 Mai 2022 13:30