Paterna convoca el seu concurs XXVIII Bienal de Pintura

Dijous, 12 Mai 2022 15:37 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 43 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Paterna ha convocat la XXVIII edició del seu tradicional Bienal de Pintura. Amb dos premis de 3.000€ i 2.000€, el certamen s'estableix com una plataforma per a donar a conéixer a artistes novells, així com creadors i creadores amb carreres més afermades.

 

En paraules de la regidora de Turisme, Cultura i Foc, Teresa Espinosa, “l'objectiu d'aquest certamen és establir un punt de trobada per als i les artistes, alhora que afermem el nostre compromís amb la cultura, per a posar en valor les arts plàstiques”.

 

La inscripció es realitzarà de manera en línia a través del portal Mundo Arti fins al dia 16 de setembre de 2022 a les 12.00 hores. Les persones que vulguen participar hauran de presentar l'obra en format JPG amb una grandària màxima de 5 MB, al costat del formulari d'inscripció i una còpia del seu document identificatiu personal.

 

Quant a la tècnica a utilitzar, la temàtica i realització seran de lliure elecció, sempre que el llenç es trobe entre les mesures de 80 cm mínim i 180 cm com a màxim. Únicament es podrà presentar una obra per artista.

 

El jurat elaborarà una selecció entre les obres presentades, que seran les utilitzades en l'exposició i edició del catàleg d'aquesta edició del concurs. Els artistes seleccionats hauran d'enviar el seu treball original en el termini de 10 dies naturals. Entre aquestes, se seleccionaran les dues pintures guanyadores. El 15 de desembre a les 19:00h en el Gran Teatre Antonio Ferrandis es farà lliurament del primer premi, dotat de 3.000€, i el segon, de 2.000€.

 

Les bases completes del concurs estan disponibles en la pàgina web del Ayuntamiento de Paterna.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dijous, 12 Mai 2022 15:38