La Gran Nit del Comerç reuneix més de mil persones en la Cova Gran per a promocionar les compres a Paterna

Dilluns, 23 Mai 2022 16:43 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 81 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Amb motiu de la celebració de la Gran Nit del Comerç, centenars de persones van poder gaudir aquest dissabte de la gala organitzada per l'Ajuntament de Paterna en col·laboració amb els comerços adherits a multipaterna, Paterna Unió de Comerç, Mercat Municipal i Appymep.

 

L'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo va ser l'encarregat d'obrir l'esdeveniment amb unes paraules d'agraïment dirigides a tots els establiments de la ciutat pel seu compromís i lliurament amb aquesta gala, amb els veïns i veïnes i amb la ciutat.

 

En la vetlada van participar 25 comerços diferents que van desfilar per l'escenari per a promocionar els seus articles i serveis. Sota el lema Un viatge màgic pel passat, present i futur del comerç a Paterna, establiments de tota mena van promocionar els seus productes utilitzant els viatges en el temps com a fil conductor.

 

A través d'aquesta iniciativa, i sota el paraigua de la marca municipal #CompraEnPaterna, l'Àrea de comerç que dirigeix el regidor Fernando Carrión busca promocionar els quasi 700 establiments situats a Paterna i que representen una oferta completa i variada perquè els paterners i paterneres puguen trobar allò que necessiten sense eixir de la ciutat.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dilluns, 23 Mai 2022 16:43