Paterna amplia la capacitat del cementeri municipal i millora l'entorn

Dimecres, 25 Mai 2022 14:33 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 94 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Paterna ha començat els treballs de millora de les instal·lacions municipals del cementeri i el seu entorn amb l'objectiu d'ampliar la capacitat del cementeri i renovar l'espai d'estacionament de l'exterior.

 

La Tinenta Alcalde de Seguretat, Mobilitat i Transició Ecològica, Núria Campos, ha explicat que “aquestes dues iniciatives permeten incrementar la capacitat de les instal·lacions així com millorar l'accessibilitat i augmentar el nombre de places d'aparcament”.

 

Per a això, d'una banda s'estan construint noves unitats de sepultura en el terreny mitjançant la creació de 232 nínxols i 96 columbarios nous.

 

D'altra banda, s'està duent a terme un condicionament del pàrquing mitjançant el reasfaltat de tot el perímetre i la creació d'una zona amb una plataforma única per a vianants i vehicles. S'ampliaran, a més, les places d'aparcament fins a deixar 51 llocs per a cotxes, 5 per a motos, 2 per a vehicles de mobilitat reduïda i un per a automòbils elèctrics.

 

Tal com assenyala Núria Campos “totes dues actuacions van dirigides a fer de les instal·lacions municipals del cementeri i el seu entorn un espai més accessible i urbanísticament més ordenat”.

 

En aquest sentit, la Tinenta Alcalde ha precisat que “l'ampliació de les unitats d'enterrament s'ha dissenyat de tal forma que es respecte el creixement projectat del cementeri”.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dimecres, 25 Mai 2022 14:34