Juan Antonio Cabanes, capellà de Paterna, serà el pregoner de les Festes Majors 2022

Dijous, 26 Mai 2022 18:12 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 98 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Juan Antonio Cabanes, el rector de l'Església de Sant Pere de la ciutat, serà el pregoner de les pròximes Festes Majors de Paterna que arrancaran el dijous 18 d'agost.

 

Ha sigut el propi Alcalde Juan Antonio Sagredo el que ha comunicat personalment a l'entranyable sacerdot que serà l'encarregat de donar el tret d'eixida a les primeres festes després de la pandèmia, que es desenvoluparan del 18 al 29 d'agost.

 

Cabanes, molt involucrat en la vida social, festiva i cultural de Paterna i molt vinculat a les seues tradicions, és un dels màxims representants de la trilogia “Foc, Festa i Fe” que encarnen les festes majors del municipi.

 

“No se'ns ocorre millor ambaixador del sentiment, arrelament i devoció pel nostre poble, les nostres festes i el nostre Morenet que el nostre benvolgut rector”, ha afirmat el primer edil al mateix temps que ha elogiat de Cabanes “el seu caràcter unificador amb el qual ha aconseguit atraure i conjuminar tots les pilars de les festes a través de la seua alegria, el seu carisma i la seua oratòria”.

 

El Rnd. Sr. Juan Antonio Cabanes Gandia (Otos, 1974), obté la seua llicenciatura en Filosofia i Teologia en 1999. L'11 d'abril d'aqueix mateix any és ordenat sacerdot al seu poble natal, Otos, i el seu primer destí són les parròquies d'Ontinyent en l'estiu del mateix any.

 

Al setembre de 1999 és nomenat rector de Santa María en Plans (Alacant), on també exercirà com a professor de Religió d'Infantil i Primària i professor de Teologia en l'Institut de Ciències Religioses d'Alcoi.

 

El 18 de gener de 2004 pren possessió com a rector de la Sagrada Família a Alzira. L'11 de novembre de 2013 és nomenat director espiritual de la Junta de Germanors i Confraries de la Ciutat d'Alzira.

 

El 2 d'octubre de 2016 pren possessió com a rector de Sant Pere Apóstol de Paterna i consiliari de la Real Confraria del Santíssim Crist de la Fe i Sant Vicent Ferrer, integrant-se en la vida d'aquesta localitat, tant en els seus actes festius com culturals.

 

 

Informa Nou Horta. Paterna

 

Modificat el Dijous, 26 Mai 2022 18:14