El Calvari i la Torre de Paterna obrin les seues portes durant tot l'estiu

Dijous, 07 Juliol 2022 15:20 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 40 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Durant els mesos d'estiu Paterna torna a obrir les portes de dos dels seus monuments més emblemàtics: El Calvari i La Torre. A partir d'aquest dissabte, 9 de juliol les persones interessades podran gaudir tots els dissabtes i diumenges de juliol i agost d'aquestes icòniques construccions de la ciutat.

 

La regidora de Turisme, Cultura i Foc, Teresa Espinosa, ha destacat que “un any més es reprén aquesta iniciativa per a fomentar el coneixement d'alguns dels símbols més importants del nostre municipi i de la cultura i el patrimoni paterners”.

 

La Torre, la silueta més representativa de la ciutat, es va construir entre finals del segle XI i principis el XII amb una finalitat defensiva. L'any 1971 va ser declarada monument històric artístic. Per part seua, El Calvari es troba en el punt més alt del nucli urbà, una ubicació estratègica en la qual es trobava l'antic alcàsser de la localitat.

 

Els dissabtes de 19.00 a 22:00h i els diumenges de 10.00 a 14:00h les persones que ho desitgen podran explorar l'interior d'aquests edificis que constitueixen el major símbol del patrimoni local.

 

L'Ajuntament de Paterna, a través de la seua Oficina de Turisme, ha habilitat el telèfon 96 305 31 24 i el whatsapp 607 21 84 03 per a oferir informació sobre aquestes visites lliures.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dijous, 07 Juliol 2022 15:21