Rècord històric de sol·licituds per a participar en La Cordà de Paterna 2022

Dimarts, 19 Juliol 2022 09:39 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 105 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La Cordá de Paterna 2022 ha batut enguany rècord d'inscripcions amb 409 aspirants a participar en ella el pròxim 28 d'agost.

 

Així ho ha revelat la regidora de Turisme, Cultura i Foc, Teresa Espinosa després del sorteig celebrat per a assignar els números dels 366 participants i el seu repartiment en 56 llocs.

 

Els 43 tiradors/as que no han sigut seleccionats/as i, per tant, no podran entrar en la Cordà que se celebrarà enguany el diumenge, 28 d'agost tenen plaça per a entrar en el Bouet, la tirada que es duu a terme en el cohetòdrom el dia anterior a la Cordà a més de tindre assegurada la seua participació en la Cordà 2023, sempre que el sol·liciten, tal com s'ha acordat en el Consell Sectorial de la Cordà.

 

Teresa Espinosa ha destacat que “aquesta elevada demanda per a participar en la Cordà demostra aquesta especial relació que els paterners i paterneres tenim amb el foc i és el resultat d'aquesta gran tradició que passa de pares/mares a fills/es”.

 

En aquest sentit, la regidora ha precisat que cada vegada són més els veïns i veïnes que es presenten per a obtindre el títol CRE, obligatori per a poder participar en la Cordà i també és cada vegada major el nombre de xiquets i xiquetes que es preparen en la Escoleta del Foc de Interpenyes.

 

Informa Nou Horta. Paterna

 

Modificat el Dimarts, 19 Juliol 2022 09:40