⁣Paterna finalitza l'Escola d'Estiu de 2022 amb xifres rècord de participació

Dilluns, 01 Agost 2022 15:00 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 102 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Escola d'Estiu de l'Ajuntament de Paterna finalitza per aquest any amb una xifra rècord de participació amb quasi 900 inscripcions, superant en aproximadament 300 xiquets i xiquetes assistents més que l'últim any.

 

Divendres passat es va celebrar l'acte de clausura d'aquesta iniciativa educativa amb un esdeveniment dedicat a la infància en el CEIP Clara Campoamor, on els qui van assistir van poder gaudir des de les 17.30 fins a les 20:30h d'una actuació musical i un berenar.

 

El regidor d'Educació i Atenció a la Infància, David Fortea, ha destacat que “aquest esdeveniment va ser una vesprada de convivència per a clausurar l'Escola d'Estiu, que s'emmarca dins de les actuacions transversals en matèria educativa i en defensa dels Drets de la Infància”.

 

“Des de l'Ajuntament hem dissenyat aquest esdeveniment perquè els xiquets i xiquetes de Paterna tinguen l'oportunitat de gaudir de l'oci i la cultura, adquirint coneixement dels seus propis drets”, ha assenyalat Fortea.

 

Aquest concert ha posat el fermall d'or a l'Escola d'Estiu 2022, en la qual s'ha dut a terme una gran varietat d'activitats després de la pandèmia, com la visita a l'Oceanogràfic, els tallers d'escacs, les excursions a les piscines d'estiu o els ja tradicionals jocs d'aigua, entre altres.

 

A més, es posa fi, amb aquesta celebració, als esdeveniments musicals per la infància que es van iniciar el mes de novembre passat en el barri de la Coma i van tindre la seua continuació el divendres 15 de juliol al parc de la Pineda.

 

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dilluns, 01 Agost 2022 15:01