Paterna estrena nou Refugi Municipal d'Animals

Dilluns, 08 Agost 2022 09:48 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 126 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Els animals del Refugi Municipal de Paterna estrenen noves instal·lacions.

 

Així ho ha anunciat la regidora de Benestar Animal, Merche Navarro, qui ha explicat que els 32 gossos i 43 gats que actualment estan a càrrec del consistori han sigut traslladat des de les antigues instal·lacions situades al carrer Ciutat d'Elda a les noves emplaçades al carrer Ciutat de Barcelona, en una parcel·la de 3.400 m², que permet triplicar la capacitat de l'anterior Refugi.

 

El nou espai permet augmentar la capacitat i la comoditat dels animals rescatats i garantir que estiguen en les millors condicions mentre esperen a ser adoptats, ja que compta amb 1.000 m² de boxs i 2.000 m² de zona verda d'esplai caní.

 

En concret, la construcció compta amb 58 boxs adaptables de fins a 10 m² i 12 gateres. Tots els habitacles s'han proveït d'una superfície coberta aïllant, compten amb abeuradors i dispensadors de menjar automàtics i estan repartits en quatre corredors que reben el nom de gossos i gats cèlebres, com el gos de la Policia Local de Paterna Urko, ScoobyDoo, Laika o Hello Kitty.

 

Les noves instal·lacions, en les quals s'han invertit mig milió d'euros, compten amb una Clínica Veterinària, dotada de sala de consulta i quiròfan.

 

A aqueix respecte, Navarro ha destacat que “amb la prestació d'aquest servei de cirurgia veterinària, que ja s'oferia en les antigues instal·lacions, Paterna se situa al capdavant d'Espanya en Benestar Animal garantint que els animals que habiten en el Refugi compten amb els millors serveis clínics”.

 

Així mateix, el nou espai alberga també un edifici administratiu, amb zona d'accés i recepció amb sala d'espera per als usuaris/as i famílies adoptants, així com una zona d'emmagatzematge.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dilluns, 08 Agost 2022 09:49