Arranquen les Festes Majors de Paterna amb el seu tradicional pregó

Dijous, 18 Agost 2022 12:52 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 137 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Hui, 18 d'agost, comencen les Festes Majors de Paterna amb el tradicional pregó que es realitzarà a les 22:*00h des del balcó de l'Ajuntament per a rebre els dies grans del municipi, celebrats en honor al Santíssim Crist de la Fe i Sant Vicent Ferrer.

 

El rector de l'església Sant Pere Apóstol, Juan Antonio Cabanes, acompanyat de l'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, i la Reina de les Festes, Lola Ribas, serà l'encarregat de donar el pregó que inaugura les Festes del municipi.

 

Per part seua, Sagredo ha recalcat que “aquestes Festes són dates molt importants per a tots els paterners i paterneres, que porten els dos últims anys de pandèmia esperant el retorn de les tradicions per a poder celebrar amb més ganes i passió que mai tots els esdeveniments que fan única a la nostra ciutat”.

 

La comparsa Yuballa, al càrrec de la Capitania Mora, i la d'Arqueres, al capdavant de les files Cristianes, s'encarregaran del tradicional hissat de banderes. Després d'aquest solemne ritual, les comparses de la localitat desfilaran en la típica Entraeta de Moros i Cristians.

 

D'altra banda, com a avanç, ahir, a les 20:00h es va celebrar en la parròquia de Sant Pere Apóstol la imposició de Medalles per part de la Real Confraria del Santíssim Crist de la Fe i Sant Vicent Ferrer.

 

Aquests actes obrin la programació de Festes que estaran protagonitzades pels icònics actes de foc de la localitat, la música, les desfilades de Moros i Cristians, la fe i nombroses activitats de les quals podran gaudir durant les pròximes setmanes veïns, veïnes i visitants.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dijous, 18 Agost 2022 12:52