L'Ajuntament de Paterna redueix en un 50% el preu dels bitllets i abonaments dels seus autobusos municipals

Dimecres, 31 Agost 2022 14:31 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 96 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Paterna reduirà en un 50% les tarifes de tots els autobusos municipals per al públic en general a partir de demà, 1 de setembre, i fins a finals d'any. El descompte serà aplicable a tots els usuaris i usuàries en tots els tipus de bitllets i bons disponibles sense cap mena de restricció.

 

La Tinenta Alcalde de Seguretat, Mobilitat i Transició Ecològica, Nuria Campos, ha manifestat que “des de l'Equip de Govern socialista hem volgut reduir tots els bitllets i títols d'autobús municipal fins al 50% del seu preu actual i amb aquest objectiu, als 30€ de la reducció del preu del bitllet subvencionat pel Ministeri de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana, l'Ajuntament de Paterna assumeix un descompte del 20% addicional per a rebaixar encara més el cost del transport públic per als paterners i paterneres”.

 

Es tracta d'una mesura inclosa en el Pla de Recuperació Econòmica de Paterna (PREP) que l'Executiu socialista va actualitzar el mes de juliol passat per a adaptar-lo al context econòmic i social actual, i així esmorteir l'alça dels preus i ajudar a famílies, empreses i autònoms/as, per a continuar liderant el creixement econòmic.

 

“Amb aquesta iniciativa, des de l'Executiu socialista pretenem facilitar els desplaçaments i l'accés al transport públic per a la ciutadania en un context econòmic que suposa grans dificultats per a moltes famílies a causa de l'increment dels preus de productes i serveis”, ha puntualitzat Campos.

 

D'aquesta manera, a partir de demà, i de manera automàtica, qualsevol viatger o viatgera podrà gaudir de les tarifes reduïdes a la meitat del seu preu actual. Gràcies a la iniciativa del consistori es podrà adquirir, per exemple, el bitllet senzill per un cost final de 0,40€, el bo per a estudiants a 1,25€ o el bo de 10 viatges general per tan sols 2,80€.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dimecres, 31 Agost 2022 14:32