Paterna comença el nou curs escolar amb 16.030 estudiants

Dilluns, 12 Setembre 2022 15:04 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 70 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El nou curs escolar comença hui a Paterna amb 16.030 alumnes matriculats/des en els diferents centres educatius del municipi en els nivells de Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius.

 

En les etapes d'Educació Infantil s'han inscrit 2.861 alumnes i alumnes mentre que en Educació Primària s'han registrat 4.865 matrícules.

 

Respecte a Educació Secundària i Batxillerat, s'han apuntat 4.222 i 1.259 joves, respectivament. En canvi, els Cicles Formatius compten aquest nou curs amb 1.314 estudiants.

 

En comparació amb l'any passat, ha augmentat la matriculació en nivells superiors, tant en Batxillerat com en Cicles Formatius. En aquesta última modalitat, ha augmentat un 10% respecte a 2021 l'alumnat que s'ha apuntat a aquesta formació no obligatòria.

 

Durant aquesta primera jornada escolar, l'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, el Tinent Alcalde de Cultura de l'Esforç i Modernització, José Manuel Mora, i el regidor d'Atenció a la Infància i Educació, David Fortea, han visitat el CEIP Lloma Llarga i el Col·legi Liceu Hispà per a acompanyar a l'alumnat en el seu primer dia de classe.

 

El primer edil ha destacat “la gran coordinació entre les àrees municipals i el treball que s'ha realitzat des de principis d'estiu, que ha permés un reeixit retorn a les aules”.

 

La jornada, que ha transcorregut amb normalitat, ha comptat amb un operatiu policial especial desplegat per a assegurar el bon funcionament en l'inici del curs escolar, que ha comptat amb reforços en els passos escolars segurs durant l'entrada i eixida de les classes.

 

D'altra banda, durant l'estiu, i en coordinació amb els centres educatius, s'han dut a terme diferents actuacions projectades pel Comité de “Tornada al Col·le” com les reformes i millores executades en les diferents instal·lacions formatives del municipi.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dilluns, 12 Setembre 2022 15:05