El Centro Musical Paternense celebra el seu 75 aniversari amb un concert de la Jove Orquestra Simfònica de la FSMCV

Dilluns, 12 Setembre 2022 15:20 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 76 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Amb motiu del seu 75 aniversari, el Centre Musical Paternense (CMP), en col·laboració amb l'Ajuntament de Paterna, va organitzar ahir un concert gratuït de la Jove Orquestra Simfònica de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana. El recital va tindre lloc en l'Auditori Antonio Cabeza a les 11:30 h.

 

Baix la direcció de Cristóbal Soler, la jove banda de música de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) va fer una parada a Paterna, on va oferir una espectacular actuació abans de prosseguir amb la seua última gira de la temporada 2022, amb la qual tocaran en diverses ciutats d'Espanya. La Simfonia núm. 4 de P.I. Tchaikovsky i Chants d’Auvergne de Joseph Canteloube van ser les peces escollides per al concert.

 

Aquesta espectacular actuació va tindre un significat especial, gràcies a la commemoració dels 75 anys d'història del CMP. L'entitat es va fundar l'any 1947 com una societat musical sense ànim de lucre i forma part de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV).

 

Creada amb l'objectiu d'oferir un desenvolupament cultural de tots els socis i sòcies mitjançant les activitats artístiques realitzades per les diferents entitats musicals del municipi, l'any passat va ser declarada Patrimoni Cultural Immaterial a Espanya.

 

D'altra banda, el Centro Musical Paternense ha programat per al mes vinent de novembre una gran varietat d'activitats un any més, coincidint amb la festivitat de Santa Cecília, patrona de la música.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dilluns, 12 Setembre 2022 15:21