Paterna retira més d'11 tones de fem i enderroc en La Coma en una nova actuació de neteja extraordinària

Dijous, 15 Setembre 2022 15:14 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 72 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Paterna ha retirat més d'11 tones de fem i enderroc en una nova actuació municipal de neteja extraordinària en el barri de la Coma.

 

Mitjançant aquests treballs s'han netejat i esbrossat diversos solars del barri al voltant de la plaça de La Yesa i els seus voltants mitjançant un dispositiu intensiu, que també ha comprés actuacions en la plaça Benicarló i en la plaça Llaurí.

 

Referent a això, la regidora de Serveis i Neteja, Mercedes Navarro, ha assenyalat que “aquesta intervenció ha comptat amb 8 operaris, a més dels mitjans mecànics, que han fet els treballs de neteja i retirada d'enderrocs per al seu correcte tractament i processament”.

 

Aquestes actuacions se sumen a les del servei de neteja ordinari, que recull entre 1 i 2 tones setmanals de residus diversos, i a la campanya de conscienciació veïnal La Coma Barri Net, comptem amb tu.

 

En aquest sentit, Navarro ha recordat que “amb aquestes iniciatives continuem valorant la neteja en el barri i conscienciant als veïns i veïnes perquè col·laboren en el seu manteniment”.

 

Informa Nou Horta. Paterna

 

Modificat el Dijous, 15 Setembre 2022 15:15