Paterna tria a Verónica Amorós i a Lucía Pedregal com a Falleres Majors per 2022-2023

Dimarts, 20 Setembre 2022 10:01 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 84 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Paterna va escollir el darrer dissabte a les noves Falleres Majors que exerciran el seu càrrec en aquest exercici 2022-2023. Verónica Amorós Pérez i Lucía Pedregal Samper seran les màximes representants de les Falles en la "Ciutat del Foc" durant aquest pròxim any.

 

Com a nova Fallera Major, Verónica Amorós Pérez, de la Falla Campament, estarà acompanyada per la seua Cort d'Honor, formada per Núria Pacheco León, Candela García Coronil, Laura Fuentes Bonastre, Sheila García Jodar, Shauri Fernández Collado i Judith de la Poza Tomás.

 

De la Falla Terramelar, Lucía Pedregal Samper va ser seleccionada com a Fallera Major Infantil juntament amb Celia Puertas Torres, Ariadna Polledo Ballesteros, Valeria Recamales Garrido, Azahara Añón Ruiza, Ainhoa Herrero Moragón, Ángela Bosch Violero, Claudia Oliver Ortega i Lydia Socuéllamos Cabezas, que conforman la seua Cort d'Honor.

 

L'acte de comiat de les anteriors Falleres Majors i l'elecció de les noves va tindre lloc al Pavelló de la Ciutat Esportiva Municipal a partir de les 18:00 hores. A l'esdeveniment va assistir l'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, i la presidenta de la Junta Local Fallera, Amparo Jiménez, juntament amb altres representants i membres de les comissions falleres de la ciutat, que acompanyaren a Natalia Martínez i Arantxa Giménez a l'emotiu adeu al seu regnat.

 

Per la seua banda, el primer edil va ser l'encarregat de donar lectura als dos sobres que contenien els noms de les noves Falleres Majors, seleccionades entre totes les candidates.

 

Informa Nou Horta. Paterna

 

Modificat el Dimarts, 20 Setembre 2022 10:02