Paterna presumeix de patrimoni en el Dia Mundial del Turisme amb una jornada de portes obertes

Dimarts, 27 Setembre 2022 09:14 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 96 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Paterna celebra hui el Dia Mundial del Turisme amb una jornada de portes obertes per a facilitar les visites als monuments històrics més emblemàtics de la ciutat i presumir de patrimoni.

 

D'aquesta manera, l'Hostal-Quadra, el Casino, La Torre o Els Coves del Batà obriran les seues portes al públic de 10.00 a 14.00 hores.

 

La regidora de Turisme, Cultura i Foc, Teresa Espinosa, ha explicat que “la cultura i el patrimoni de Paterna estan molt lligats, a més de les tradicions, als monuments històrics i, per aquest motiu, hem optat per oferir aquesta jornada de portes obertes per al Dia Mundial del Turisme obrint al públic aquests edificis, alguns dels quals només poden ser visitats mitjançant cita prèvia o ruta guiada”.

 

D'altra banda, el Museu de Ceràmica ampliarà el seu horari habitual i permetrà visites des de les 10.00 fins a les 14.00 hores. En les instal·lacions es troba disponible una àmplia mostra de restes arqueològiques i produccions ceràmiques mitjançant les quals es recrea la història del municipi.

 

Així mateix, la regidora també anima a la ciutadania “a acostar-se a conéixer el Centre d'Interpretació de la Cordà ‘Pepín Damián’, més conegut com a edifici de la Cordà, que recull tota la informació d'interés sobre l'acte de foc més important de Paterna i que prop de 2.000 persones ja han visitat des de la seua inauguració aquest estiu”.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dimarts, 27 Setembre 2022 09:15