Més de 1.300 estudiants passen pel Centre d'Estudis de Campament a Paterna durant els mesos d'estiu

Dimarts, 27 Setembre 2022 14:45 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 99 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Un total de 1.369 estudiants han passat durant els mesos de juliol i agost per la Sala d'Estudis de l'Agència de Lectura de Campament, la instal·lació municipal de tota la xarxa de biblioteques de Paterna que aquest estiu va mantindre un horari especial i ampliat per a facilitar als estudiants la preparació d'exàmens i oposicions, igual que l'any passat.

 

Així ho ha indicat el regidor de Recursos per a la Ciutadania, Joventut, Biblioteques i Museus, Roberto Usina, qui ha recordat que “una vegada finalitzat el servei de biblioteca 24 hores, el 2 de juliol, habilitem un horari especial en aquest centre per a oferir als paterners i paterneres un espai en el qual poder preparar les seues proves durant els mesos de juliol i agost”.

 

D'aquesta manera, des del 2 de juliol i fins al 4 de setembre, la sala d'estudis de Campament ha romàs oberta ininterrompudament de dilluns a diumenge, des de les 9.00 fins a les 20.00 hores, ampliant així l'horari habitual de les instal·lacions que és de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores i de 16 a 20 hores.

 

Només el mes de juliol, 608 persones han utilitzat aquesta sala d'estudis mentre que a l'agost van ser 761 els usuaris i usuàries que van passar per ella. Quant a franges d'ús, els caps de setmana són els dies que més assistència han registrat.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dimarts, 27 Setembre 2022 14:46