Ciutadans Paterna reclama que s'incloga el servei de pediatria a l'Hospital Arnau de Vilanova

Dimecres, 28 Setembre 2022 10:52 Escrit per  Cs Paterna Publicat en Paterna-VAL Vist 114 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El regidor i portaveu de Ciutadans (Cs) Paterna, Jorge Ibáñez, ha exigit en una moció presentada per al seu debat en el ple municipal que s'inste la conselleria a “incloure el servei de pediatria a l'Hospital Arnau de Vilanova”. “Pretenem que els paterners puguen ser atesos en les seues urgències i consultes de pediatria i obstetrícia en el centre on tenen la resta de serveis bàsics”, ha explicat, al mateix temps que ha argumentat que “es tracta també d'evitar-los desplaçaments innecessaris”.

 

Per a Ibáñez, “no és lògic que els veïns s'hagen de desplaçar fins a l'hospital La Fe, a l'altre costat de València”. En la mateixa línia, ha esgrimit, “Paterna és una població amb més de 70.000 habitants, prou important com per a tindre tots els serveis bàsics de salut i urgències a l'abast dels seus habitants”.

 

Finalment, l'edil de la formació liberal ha defensat que “una vegada més, Cs està treballant per a millorar els serveis de salut per a tots els veïns de Paterna”. En aquest sentit, ha recordat, “presentem també una proposta d'ampliació dels recursos de la salut pública per a tot el municipi i una altra relativa a prevenció de malalties de salut mental”.

 

Informa Nou Horta. Cs Paterna

Modificat el Dimecres, 28 Setembre 2022 10:53