Els parcs i jardins de Paterna sumen un nou guardó de Viles en Flor per la seua gestió sostenible i zones verdes

Divendres, 21 Octubre 2022 09:27 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 144 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Paterna ha tornat a ser reconegut en la V edició de Viles en Flor pel seu treball en la millora dels espais verds municipals, la seua gestió sostenible i la conscienciació ciutadana sobre aquest tema.

 

L'Associació Professional de Flores, Plantes i Tecnologia Hortícola de la Comunitat Valenciana (ASFPLANT) va organitzar la gala on es va distingir a la ciutat amb la quarta Flor d’Honor.

 

La regidora de Benestar Animal, Serveis i Neteja, Mercedes Navarro, ha indicat que “des de l'Equip de Govern socialista treballem per a continuar millorant les més de 115 hectàrees de parcs i jardins amb les quals compta Paterna, mitjançant actuacions com la remodelació i millores de zones verdes, dotant-les també d'instal·lacions per al gaudi i benestar dels veïns i veïnes, així com de les seues mascotes”.

 

“Les quatre Flors d’Honor que ha rebut Paterna en aquests últims anys també valoren la utilització de noves tecnologies i processos respectuosos amb el medi ambient, com el control biològic de plagues, renovació de xarxes de reg, creació de sistemes de drenatge d'aigua de pluja per a la seua reutilització als nostres jardins o la participació en projectes com GUARDIAN”, ha explicat Navarro.

 

El consistori també ha dut a terme diverses iniciatives de conscienciació ciutadana a través de tallers divulgatius sobre conceptes com la fauna útil o els reservoris, així com altres accions que fomenten el respecte i cura de les zones verdes de la ciutat.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Divendres, 21 Octubre 2022 09:27