Paterna exalta a les noves Falleres Majors de la ciutat, Verónica Amorós i Lucía Pedregal

Dimarts, 25 Octubre 2022 11:04 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 158 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Paterna ha celebrat aquest cap de setmana els actes d'exaltació de les noves Falleres Majors de la ciutat, Verónica Amorós i Lucía Pedregal, que seran les màximes representants de les Falles durant 2023.

 

El Gran Teatre Antonio Ferrandis va acollir divendres passat l'esdeveniment que va protagonitzar la Fallera Major Verónica Amorós Pérez, de la Falla Campament, al costat de la seua Cort d'Honor, composta per Núria Pacheco León, Candela García Coronil, Laura Fuentes Bonastre, Sheila García Jodar, Shauri Fernández Collado i Judith Del Gorg Tomás.

 

El dissabte va ser el torn de la Fallera Major Infantil Lucía Pedregal Samper, de la comissió de Terramelar, que va estar acompanyada de la seua Cort d'Honor, formada per Celia Puertas Torres, Ariadna Polledo Ballesteros, Valeria Recamales Garrido, Azahara Añón Ruiza, Ainhoa Herrero Moragón, Ángela Bosch Violero, Claudia Oliver Ortega i Lydia Socuéllamos Cabezas.

 

L'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, va ser l'encarregat, al costat de la presidenta de la Junta Local Fallera de Paterna, Amparo Giménez, d'imposar la banda i insígnies d'or a les Falleres Majors 2023 durant els dos actes celebrats.

 

Per part seua, el primer edil no va voler deixar passar l'oportunitat d'elogiar en els seus discursos, que va dedicar tant a Verónica Amorós com a Lucía Pedregal, el seu “reconeixement i agraïment immensos per la seua dedicació, distinció i responsabilitat amb els càrrecs, la festa i la nostra ciutat”, alhora que va agrair “la labor de Junta Local Fallera, de totes les comissions de Paterna i de totes les persones que estimen i treballen per les Falles”.

 

A més, els mantenidors de la Gala d'Exaltació van ser els responsables de la signatura Realç, Loli Montero Díaz i Juan Antonio Remedios Álvarez, mentre que Roberto Usina, de la falla Sant Roc, ho va ser de l'exaltació de la Fallera Major Infantil.

 

D'altra banda, els actes van estar amenitzats per les representacions del nou grup de teatre de Junta Local Fallera, entitat que enguany celebra el seu 50 aniversari.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dimarts, 25 Octubre 2022 11:04