Paterna habilita una nova zona d'estacionament en Lloma Llarga amb 44 places

Dimecres, 02 Novembre 2022 15:18 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 69 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Paterna ha creat un nou pàrquing amb 44 places en la zona sud de Lloma Llarga en una parcel·la situada al carrer Dauradella. La superfície, que anteriorment era un descampat, ha sigut asfaltada i condicionada per al correcte i ordenat estacionament de vehicles.

 

La Tinenta Alcalde de Seguretat, Mobilitat i Transició Ecològica, Nuria Campos, ha indicat que “hem dut a terme aquesta actuació, ja que l'espai on aparcaven veïns i veïnes mancava de paviment i els dies de pluja quedava inutilitzat”.

 

“S'ha asfaltat l'àrea, a més de crear un xicotet mur de contenció al peu del talús contra el qual es troba el pàrquing, mentre que la superfície s'ha delimitat amb mobiliari urbà per a impedir la invasió de la vorera”, ha agregat Campos al mateix temps que ha assenyalat que aquest nou espai se suma a les altres zones d'estacionament creades en aquest mateix barri als carrers Espigol, Carlina amb Dauradella, en el centre de salut i en l'espai de l'antiga piscina.

 

En total s'han creat en aquesta nova intervenció 44 places, entre les quals es compten quatre per a motocicletes, dues per a vehicles de persones amb mobilitat reduïda i una per a cotxes elèctrics, que posseeix la canalització per a la futura instal·lació del punt.

 

L'actuació s'emmarca en el Pla d'aparcaments que l'Executiu Socialista està duent a terme en diferents punts del municipi com el cementeri, Terramelar, Parc Central, Alborgí, àrees industrials, la*Vallesa, l'avinguda Pérez Galdós, així com l'entorn de la Torre. A través d'aquest projecte, que reordena l'espai urbà i millora la mobilitat, s'han creat, remodelat i millorat diferents espais d'estacionament de la ciutat.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dimecres, 02 Novembre 2022 15:19