El Pressupost Municipal per a 2023 del Govern socialista de Paterna obté el suport de Ciutadans

Divendres, 04 Novembre 2022 10:00 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 119 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El pressupost municipal de l'Ajuntament de Paterna per al pròxim exercici 2023 de 64 milions d'euros, elaborat per l'Equip de Govern socialista i que s'aprovarà per ple extraordinari demà, divendres 4 de novembre, ha rebut el suport de Ciutadans.

 

Així ho ha anunciat l'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, després de la reunió mantinguda amb el Portaveu de C’s Paterna, Jorge Ibáñez. Durant la trobada, tots dos dirigents han posat en valor la importància de les polítiques de desenvolupament econòmic i social per a continuar situant a la ciutat com a enclavament estratègic per a invertir, per a viure i per a treballar.

 

El primer edil ha valorat molt positivament el suport polític de Ciutadans Paterna a “uns comptes municipals que hem elaborat pensant en el present i futur de les famílies i empreses de la nostra ciutat i que recullen propostes d'aquesta formació en matèria de desenvolupament empresarial, neteja, seguretat, educació o tributs”.

 

Per part seua, Jorge Ibáñez ha afirmat que “aquests pressupostos són bons per a la ciutadania” al mateix temps que ha assenyalat que “buscant el compromís amb el social i amb l'econòmic, s'han incorporat millores substancials en aspectes com la neteja viària i la seguretat i també s'amplia la partida d'ajudes a l'educació perquè a poc a poc aconseguim aqueix objectiu d'una educació infantil de 0 a 3 anys totalment gratuïta”.

 

“En matèria d'impostos, hem arribat a un gran acord amb el PSOE i pujarem les bonificacions en les plusvàlues en cas d'herències. També es farà un gran esforç en temes d'innovació i desenvolupament, incrementat recursos econòmics i humans. En definitiva, una gran notícia, perquè en aquest país encara hi ha persones que dialoguen i arriben a acords. És un pressupost equilibrat, que busca atendre a tots els ciutadans de Paterna i no sols a uns pocs”, ha assenyalat Ibáñez.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Divendres, 04 Novembre 2022 10:01