Paterna, apesarada per la defunció de la seua veïna Carmen Roca

Dijous, 17 Novembre 2022 15:25 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 82 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Paterna s'ha alçat hui amb la trista notícia de la defunció de Carmen Roca, la seua il·lustre veïna coneguda i reconeguda pel seu lliurament als altres i la seua altruista labor a favor de les persones més desfavorides.

 

En agraïment a aquest esperit solidari i a l'encomiable i impagable labor social realitzada durant anys a través del menjador La Caseta, en 2000 l'Ajuntament li va atorgar la Insígnia d'Or de la Vila de Paterna i en 2016, el carrer de la Penya on se situava aquest lloc que a tants veïns/as i famílies va alimentar, va rebre el nom de l'exemplar veïna.

 

L'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo ha recordat hui a Carmen com “una dona lluitadora, exemplar i valenta. Solidària, íntegra i bolcada sempre a ajudar als altres que amb uns increïbles valors humans, va treballar per a fer de la nostra, una ciutat millor”.

 

Carmen Roca, morta als 91 anys, va fundar i va estar al capdavant del menjador La Caseta, emplaçat en el barri de Campament, durant més de 25 anys, labor que també va rebre reconeixements per part de la Policia Nacional i per la Policia Local de Paterna.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dijous, 17 Novembre 2022 15:26