Paterna fomenta el comerç local durant el Black Friday

Dilluns, 21 Novembre 2022 11:08 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 127 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Amb motiu del Black Friday, l'Ajuntament de Paterna ha impulsat una campanya per a fomentar les compres en els comerços locals a través del sorteig d'un bo cultural, una SmartTV i una Caixa d'Experiències.

 

Des del 23 de fins al 26 de novembre, els veïns i veïnes que realitzen les seues compres en qualsevol dels 115 comerços adherits a aquesta iniciativa rebran uns vals que posaran depositar en les urnes que el consistori facilitarà a cada establiment participant.

 

El regidor de Comerç de Proximitat, Fernando Carrión, ha destacat que “un any més apostem pel comerç local i fomentem la compra en els nostres establiments en dates tan assenyalades com el Black Friday, de la mateixa manera que continuem treballant per a trobar fórmules noves i innovadores que ens permeten enfortir el nostre teixit comercial”.

 

La jornada del divendres 25 de novembre, Black Friday, es tancarà el trànsit del carrer Major des de Vicente Lerma fins a la Plaça Enginyer Castells, des de les 17.00 hores per a facilitar les compres dels veïns i veïnes i emplaçar dues carpes per a les associacions de comerç de la ciutat, multipaterna i Paterna Va unir de Comerç (PUC).

 

D'altra banda, el divendres també es proporcionarà durant tot el dia transporte gratuït en l'autobús municipal per a facilitar la mobilitat dels veïns i veïnes de Paterna.

 

A més, durant aqueixa vesprada, tres batucades recorreran fins a les 20.00 hores els diferents barris del municipi on es troben els comerços adherits.

 

El sorteig es retransmetrà en directe per xarxes socials dijous que ve, 1 de desembre, a les 19.00 hores, quan es comunicarà els guanyadors o guanyadores de la SmartTV, la Caixa d'Experiències, així com del bo cultural amb entrades per al teatre a Paterna.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dilluns, 21 Novembre 2022 11:09