Paterna s'il·lumina per Nadal

Dimecres, 23 Novembre 2022 10:55 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 84 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Paterna donarà la benvinguda al Nadal aquest divendres, 25 de novembre, amb l'acte d'encesa de llums de tota la ciutat a càrrec de l'artista Gisela, que tindrà a la jove cantant paternera Lucía Casani com a telonera.

 

L'espectacle, que començarà a les 17.30 hores en la Plaça Enginyer Castells i estarà amenitzat amb una pequedisco, neu artificial i personatges animats, donarà pas a l'encesa de llums en tots els barris de Paterna.

 

La cantant Gisela, acompanyada per l'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, la Fallera Major Infantil, Lucía Pedregal, la Fallera Major, Verónica Amorós, i la Reina de les Festes, Lola Ribas, s'encarregaran d'activar les llums de Nadal de la ciutat i, seguidament, Gisela oferirà una actuació musical.

 

A més d'aquest acte i com ja és tradició, en els diferents barris del municipi també es realitzarà una benvinguda al Nadal a partir de les 17.30 hores des del dissabte 26 fins al dimecres 30 de novembre. Per a aquests actes el consistori ha preparat diverses activitats per a passar una vesprada en família.

El dissabte 26 es presentarà la il·luminació nadalenca de Lloma Llarga en la pista esportiva del carrer Dauradella.

 

El diumenge, 27 de novembre, li arribarà el torn a Casas Verdes al carrer Penyal d’Ifach. El dia 28 tindrà lloc la presentació de l'encesa en La Coma i Mas del Rosari en el pàrquing del Centre de Salut.

 

La Canyada tindrà el seu propi esdeveniment el dimarts 29 de novembre en la plaça Porta del Sol, mentre que Terramelar el celebrarà el dia 30 en el Centre Cívic.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dimecres, 23 Novembre 2022 10:56