⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣Paterna celebra el Festhivern, amb tallers, música, food truck, jocs i animació

Dilluns, 19 Desembre 2022 14:57 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 58 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Paterna, a través de la Casa de la Joventut, celebrarà per segon any consecutiu el Festhivern el pròxim 23 de desembre, d'11.00 a 18.00 hores, en el Parc Central amb diferents tallers, música, food truck i jocs, entre moltes altres activitats.

 

Durant la jornada, es podrà gaudir de diferents activitats i animació, com el passatge i la Scape Room del Grinch, un rocòdrom amb tirolina, Laser Game, unvideomatón 360é, futbolins i taules de ping-pong.

 

També hi haurà disponibles diferents zones de joc, una d'elles amb una PlayStation i videojocs, una altra amb jocs de taula i una de màster class d'escacs oferida pel club EDAPA.

 

D'altra banda, s'oferiran tallers de radioaficionats, granadures, malabars i manualitats. Hi haurà disponible, a més, una food truck, un Punt Violeta, animació musical i un Photocall.

 

El regidor de Joventut, Roberto Usina, ha explicat que “amb aquesta jornada complementem la programació de la Casa de la Joventut per a l'època nadalenca, oferint una gran varietat d'activitats per a tots els gustos”.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dilluns, 19 Desembre 2022 14:58