La Verge dels Desemparats visitarà Paterna al gener amb motiu del centenari de la seua coronació canònica

Dijous, 22 Desembre 2022 10:00 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 108 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Amb motiu del centenari de la seua coronació canònica, la Verge dels Desemparats visitarà Paterna el mes de gener, gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de Paterna, de la Germanor de Seguidors de la Verge i del rector de la ciutat, Juan Antonio Cabanes, al costat de Intercomparses, Interpenyes i l'Associació Amics del Camí de Paterna.

 

La imatge de la Geperudeta, que enguany ha sigut guardonada amb la Insígnia d'Or de la Vila per l'especial relació que manté amb el municipi, recorrerà la ciutat durant el cap de setmana del 21 i 22 de gener.

 

La regidora de Turisme, Cultura i Foc, Teresa Espinosa, el rector l'Església de Sant Pere de la ciutat, Juan Antonio Cabanes, el president de la Germanor de Seguidors de la Verge, José Luis Albiach, i la regidora Portaveu, Paqui Periche, van ser presents en la presentació del cartell oficial de la visita de la Mare de Déu dels Desemparats.

 

El cridaner i nou disseny del cartell, obra dels artistes Ceballos & Sanabria, representa la imatge de la Mareta al costat del Xiquet Jesús, sostenint l'emblemàtica Torre de Paterna.

 

Informa Nou Horta. Paterna