L'Ajuntament de Paterna adquireix els emblemàtics Salons Arco Iris als quals donarà un ús municipal

Dijous, 29 Desembre 2022 10:22 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 120 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Paterna ha adquirit els emblemàtics Salons Arco Iris de la ciutat. L'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, ha signat hui l'escriptura de compravenda d'aquestes instal·lacions que passen a formar part del patrimoni públic municipal de la ciutat.

 

L'edifici, situat al carrer Mediterrani cantonada amb el carrer Músic Antonio Cabeza, se situa sobre una parcel·la de 1.487,92 m², es compon de dues plantes comunicades per una escala interior i consta d'uns salons, una cafeteria i una terrassa.

 

Aquesta operació, que ha sigut cofinançada amb els fons europeus EDUSI, permetrà donar a aquest icònic espai d'hostaleria un ús formatiu, entre altres serveis municipals.

 

El primer edil ha volgut agrair a la família que ha regentat durant 30 anys l'establiment la seua labor durant tot aquest temps al capdavant del negoci “convertit en un dels llocs de restauració més emblemàtics del nostre municipi degut al gran aforament que oferia”.

 

L'adquisició dels Salons Arco Iris s'engloba en el Pla de Regeneració urbana del barri de Santa Rita que està duent a terme l'Executiu socialista i se suma a altres com l'adquisició i demolició de la coneguda com a “Casa del Pastor”, l'obertura del carrer Font del Gerro o la demolició de la denominada “Finca Groga”.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dijous, 29 Desembre 2022 10:23