Ciutadans Paterna aposta per impulsar l'esport entre els escolars del municipi

Dimarts, 24 Gener 2023 13:29 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 31 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Ibáñez: “La pràctica esportiva ajuda els joves a allunyar-se d'unes certes pràctiques abusives relacionades amb l'ús de mòbils i pantalles”


Paterna, dilluns 23 de gener de 2023. El regidor i portaveu de Ciutadans Paterna (Cs), Jorge Ibáñez, ha presentat una moció “per a impulsar l'esport entre els més joves”. La iniciativa, que es debatrà en el ple de gener, “pretén ajudar els joves a allunyar-se d'unes certes pràctiques abusives relacionades amb l'ús de mòbils i pantalles”, ha explicat.


En aquest sentit, Ibáñez ha sol·licitat que “se li encomane a l'empresa pública la realització d'activitats esportives extraescolars per als xiquets escolaritzats a Paterna i s'utilitzen les instal·lacions esportives dels col·legis públics per a la seua pràctica”.


D'una banda, ha defensat, “apostem per l’esport perquè prevé malalties, ajuda a fomentar l'autoestima de l'individu i la integració en un grup, i afavoreix el rendiment escolar”. D'altra banda, ha destacat, “amb aquestes extraescolars contribuiríem a la conciliació laboral i familiar”.


Finalment, l'edil de la formació liberal ha advocat perquè “l'administració pública continue fomentant l'activitat física entre la població i, especialment, entre els menors”. Per això, ha recordat Ibáñez, “CS també va proposar fa temps que se subvencionara una activitat esportiva per xiquet en el municipi de Paterna perquè cap menor es pot quedar arrere en la pràctica de l'esport”.

Modificat el Dimarts, 24 Gener 2023 13:30