Juanma Ramón no serà el cap de llista de Compromís per Paterna en les pròximes eleccions municipals

Dimarts, 24 Gener 2023 15:41 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 53 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Després de 8 anys al capdavant de la formació valencianista l’actual portaveu municipal aparca la política municipal i serà candidat a formar part de la llista de Compromís a les Corts Valencianes


Juanma Ramón, actual porteu municipal de Compromís per Paterna, ha fet públic que no serà ell l’encarregat d’encapçalar la llista de la formació valencianista en les pròximes eleccions municipals del mes de maig. Juanma Ramón, després de 12 anys a l'Ajuntament i 8 com a cap de llista de la formació, aparca la política local i serà candidat a formar part de la llista de Compromís a les Corts. “Després de valorar-ho detingudament crec que ha aplegat el moment d’afrontar nous reptes, han sigut 12 anys molt intensos dedicats a la política local”, afirma Juanma Ramón.


El mateix assenyala que “12 anys que han donat per a molt: fórem fonamentals per véncer al PP, per a formar part del govern municipal de Paterna, per a aturar el mega projecte de Puerto Mediterraneo i protegir Les Moles, per revertir les retallades socials de la dreta i finalitzar la futura Residència de Diversitat Funcional i per a presentar centenars de propostes per a millorar la vida dels paterners i les paterneres. Ara, amb tota aquesta experiència adquirida, vull afrontar el repte de formar part d’un tercer botànic, el municipalisme ha de continuar sent una part important d'aquest. És moment que Compromís per Paterna es renove, nosaltres ho tenim clar, ho diguérem en entrar en 2015, no hem vingut ací per amarrar-se a una cadira de regidor. Nosaltres sí que complim i fem allò que demanàvem als partits tradicionals”.


Des de la formació traslladen que “no podem que estar més que agraïts per tot el que ha suposat el pas de Juanma Ramón per Compromís i pel nostre poble, en aquests anys la seua irrupció va suposar el trencament del bipartidisme i la seua dedicació ha contribuït a consolidar l'espai polític de l'esquerra alternativa i transformadora a Paterna. Un treball exemplar que de segur serà aprofitat per a aconseguir un tercer govern del botànic. Tot el nostre col·lectiu li ha mostrat el seu suport incondicional per aconseguir el repte de formar part de la llista a les Corts”.


“Durant aquesta setmana es celebrarà l'Assemblea de Compromís on es decidirà la nova persona que encapçalarà la llista i les persones que formaran part de la mateixa a les eleccions municipals de maig. Compromís per Paterna té el futur garantit, el creixement del col·lectiu en aquests anys permetrà una renovació amable i segur disposarem d'un equip divers, plural i amb força per garantir que les polítiques progressistes tornen a l'ajuntament de Paterna”, informen des de Compromís per Paterna.