La Volta Ciclista torna a passar per Paterna per a fer història

Dilluns, 06 Febrer 2023 11:35 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 66 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Diumenge que ve 5 de febrer, per seté any consecutiu, la ciutat acollirà l'última etapa de Volta a la Comunitat Valenciana Gran Premi Banc Sabadell i, per cinqué any, la VCV Dones Gran Premi Diputació de València


Com a novetat en aquesta edició, s'han introduït canvis significatius en la ruta d'aquesta etapa, incloent dos ports de muntanya, que poden marcar la diferència i mantindre la incertesa sobre la classificació final


Amb l'Ajuntament de Paterna i l'organització de la VCV col·laboraran el personal de l'Àrea municipal d'Esports, la Policia Local, el Cos Nacional de Policia, la Guàrdia Civil, Protecció Civil, així com voluntaris/as, per a conformar un operatiu especial i garantir la seguretat durant el transcurs de la competició


Paterna torna a acollir per seté any consecutiu l'última etapa de la 74a edició de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana 2023 Gran Premi Banc Sabadell i la 5a VCV Dones Gran Premi Diputació de València.

La Volta tornarà a convertir a la ciutat en epicentre del ciclisme diumenge que ve 5 de febrer amb les eixides neutralitzades d'aquestes dues carreres pels principals carrers de Paterna.

Tal com ha assenyalat el Tinent Alcalde de Cultura de l'Esforç i Modernització, José Manuel Mora, “la celebració a la nostra ciutat d'aquest important esdeveniment esportiu ens situa com a referent en la disciplina ciclista, alguna cosa que ens enorgulleix i ens motiva a continuar apostant per l'esport”.

El recorregut de la VCV Dones s'iniciarà a les 8.50 hores en la Plaça Enginyer Castells, des d'on seguirà pel carrer Ramón Ramia Querol, després pels carrers La Font, Jacinto Benavente i continuarà per l'Avinguda 1r de Maig, el carrer i Plaza Mayor, i prosseguirà per Mèdic Ballester. L'itinerari tornarà a passar per la Plaça Enginyer Castells, seguint per l'Avinguda Blasco Ibáñez, carrer Carmen Roca, Avinguda Corts Valencianes fins a la CV-3671.

L'etapa masculina començarà a les 14.50 hores en la plaça Enginyer Castells, realitzant el mateix itinerari. Com a novetat, enguany, l'última etapa de la VCV ha canviat el seu recorregut amb l'objectiu de mantindre la incertesa sobre la classificació definitiva. S'han afegit dos ports de muntanya, amb les pujades de la Frontera i L'Oronet perquè els/as esportistes participants puguen donar-ho tot de si mateixos/as.

En aquest sentit, el Tinent Alcalde Mora ha detallat que “aquesta nova ruta pot significar que, per primera vegada en la història d'aquesta prova, no hi haja una arribada massiva al sprint, per la qual cosa els aspirants a la victòria i els seus equips hauran de planejar bé l'estratègia si es volen alçar amb el triomf final”.

Perquè la competició es puga desenvolupar sense més incidents, col·laboraran amb l'Ajuntament de Paterna i l'organització de l'esdeveniment, el personal de l'Àrea municipal d'Esports, la Policia Local, el Cos Nacional de Policia, la Guàrdia Civil, Protecció Civil, així com voluntaris/as, que aportaran els seus efectius per a conformar un operatiu especial.

Modificat el Dilluns, 06 Febrer 2023 11:36