El Consell de la Infància i Adolescència de Paterna estrena el nou Centre Municipal Arc de Sant Martí

Dilluns, 06 Febrer 2023 11:40 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 46 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La sessió, que es va celebrar en les noves instal·lacions municipals, va versar sobre educació viària i mobilitat urbana i va comptar amb la presència d'una agent de la Policia Local que va resoldre els dubtes plantejats pels membres del consell


Els/as joves es van interessar, entre altres qüestions, per saber si està permés l'estacionament en doble fila, què és un semàfor de velocitat, com es decideix si una via és de doble sentit o les zones on està permés l'aparcament

 

El Consell de la Infància i Adolescència de Paterna ha celebrat la seua última sessió en el nou Centre Municipal Arc de Sant Martí.


La reunió, que es va centrar en l'educació viària i la mobilitat, va comptar amb l'assistència del regidor d'Atenció a la Infància i Educació, David Fortea, així com una agent de la Policia Local a qui els membres del Consell li van plantejar diferents dubtes sobre trànsit i mobilitat urbana.


Els/as joves del Consell es van interessar per saber, entre altres qüestions, si està permés l'estacionament en doble fila, què és un semàfor de velocitat, com es decideix si una via és de doble sentit o les zones on està permés l'aparcament.


El regidor Fortea ha explicat que “les sessions que celebrem s'adapten a les propostes i inquietuds que ens realitza el Consell. Per això, després dels diversos dubtes sobre educació viària, decidim que aquesta sessió es dedicara a aquesta temàtica i amb la presència d'un agent perquè els poguera resoldre en el moment els dubtes que els sorgiren”.


El Consell de la Infància i l'Adolescència es va crear en 2019, impulsat per l'Àrea municipal d'Educació, com un òrgan per a garantir el dret de participació i llibertat d'expressió de xiquets, xiquetes i adolescents.
“Gràcies a aquesta iniciativa s'afavoreix la participació activa dels joves de Paterna en l'elaboració de les polítiques municipals de la ciutat, escoltant i donant resposta a les seues necessitats”, ha recordat Fortea.

Modificat el Dilluns, 06 Febrer 2023 11:41