L'Ajuntament de Paterna finalitza l'asfaltat del Camí del Martinot a La Canyada

Dimarts, 07 Febrer 2023 14:38 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 62 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'actuació ha consistit en la reposició del ferm del vial i l'eliminació prèvia d'irregularitats en el terreny d'aquest camí de La Canyada que connecta el carrer 402 amb el carrer 434

 

La Tinenta Alcalde de Seguretat, Mobilitat i Transició Ecològica, Nuria Campos, ha explicat que “aquesta actuació permet augmentar la seguretat i la connexió entre els habitatges de la zona i el nucli urbà, i se suma a les millores d'asfaltat i pavimentació que s'estan realitzant durant aquests mesos en més de 100 vies de La Canyada”

 

L'Ajuntament de Paterna ha finalitzat l'asfaltat del Camí del Martinot de La Canyada, que connecta el carrer 402 amb el carrer 434.


La Tinenta Alcalde de Seguretat, Mobilitat i Transició Ecològica, Nuria Campos, ha explicat que “a través d'aquesta intervenció aconseguim millorar aquest tram, connectant millor els habitatges de la zona amb el nucli urbà i augmentant la seguretat dels residents”.


Amb una superfície de 5.441 metres quadrats i una longitud de 1.290 metres, en aquest tram s'ha preparat el terreny per a després procedir amb el seu asfaltat.


La intervenció ha consistit en la reposició del ferm del vial, on s'ha estés una capa de paviment asfàltic amb un gruix de sis centímetres. Abans de conducta amb aquesta obra, s'ha procedit a l'eliminació de sots i irregularitats en el terreny, per a això s'ha dut a terme l'abocament de formigó i el reperfilat superficial del ferm amb asfalt en calent.


L'asfaltat del Camí del Martinot se suma a les altres actuacions que s'estan duent a terme durant aquests mesos en més de 100 vies de La Canyada per a continuar millorant del traçat urbà i per als vianants d'aquesta àrea residencial i en les quals s'ha invertit 3,9 milions d'euros.

Modificat el Dimarts, 07 Febrer 2023 14:38