Paterna mostra la seua solidaritat amb el poble de Turquia i Síria il·luminant de verda esperança el seu depòsit d'aigua

Dimarts, 07 Febrer 2023 15:48 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 56 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'antic depòsit d'aigua de Font de Gerro s'il·luminarà de color verd esperança com a mostra de consternació del poble paternero amb els tràgics terratrémols que van tindre lloc ahir i que han causat milers morts, ferits i desapareguts a Turquia i Síria

 

La il·luminació s'estendrà durant les pròximes set nits, pels set dies de dol decretats pel president turc Erdogan

 

La regidora d'Inclusió Social i Polítiques d'Igualtat, Isabel Segura, ha avançat que “des de l'Ajuntament estem contactant amb les ONG del municipi que realitzen ajuda humanitària per a estudiar una col·laboració conjunta que permeta ajudar a Turquia i Síria”

 

L'Ajuntament de Paterna il·luminarà durant les pròximes set nits l'antic depòsit d'aigua de Font del Gerro del centre de la ciutat de color verd esperança com a mostra de suport i solidaritat de Paterna amb els països de Turquia i Síria.


La il·luminació romandrà durant els set dies de dol decretats pel president turc Erdogan després dels tràgics terratrémols que han causat més de milers morts, ferits i desapareguts a Turquia i Síria.


L'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo ha manifestat que “amb aquest simbòlic gest volem mostrar la nostra solidaritat i suport a tot el poble de Turquia i Síria en aquests tràgics i difícils moments”.


Per part seua, la regidora d'Inclusió Social i Polítiques d'Igualtat, Isabel Segura, ha avançat que “des de l'Ajuntament estem contactant amb les ONG del municipi que realitzen ajuda humanitària per a estudiar una col·laboració conjunta que permeta ajudar a Turquia i Síria”.


De moment, tal com s'ha informat des de Creu Roja Paterna, l'ONG ha facilitat diferents formes de col·laboració a través de la web cruzroja.es/colabora per a poder realitzar donacions destinades a la població turca i siriana afectada pels terratrémols.


“Pròximament anirem informant sobre més vies de col·laboració que s'establisquen per a poder realitzar donacions de manera segura”, ha afegit Segura.

Modificat el Dimarts, 07 Febrer 2023 15:50