Les biblioteques de Paterna incrementen un 170% els seus préstecs de llibres i material audiovisual

Dijous, 23 Març 2023 13:05 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 58 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Les biblioteques La Cova Gran i Vicente Miguel Carceller de La Canyada van augmentar substancialment els préstecs durant l'any passat, així com les agències de lectura de Terramelar i La Coma


El regidor de Biblioteques, Roberto Usina, ha detallat que “aquest increment es deu a la gran quantitat d'activitats que ofereixen les nostres biblioteques com, per exemple, presentacions de llibres, contacontes, jornades de micros oberts, l'adhesió al festival Salnitre o al programa Llegim als pobles”

 

Les biblioteques de Paterna han realitzat 47.945 préstecs de llibres i material audiovisual en 2022, incrementant-se un 170% respecte a l'any anterior.

Tal com ha detallat el regidor de Biblioteques, Roberto Usina, “aquest increment es deu a la gran quantitat d'activitats que ofereixen les nostres biblioteques com, per exemple, presentacions de llibres, contacontes, jornades de micros oberts, l'adhesió al festival Salnitre o al programa Llegim als pobles”.

A través dels préstecs, el Servei de Biblioteques de l'Ajuntament de Paterna fomenta la lectura i el consum tant de literatura com d'altres produccions culturals.

Durant l'any passat les instal·lacions municipals de la biblioteca La Cova Gran van concentrar gran part dels préstecs amb 22.414. La biblioteca Vicente Miguel Carceller a La Canyada va tindre 14.606, l'Agència de Lectura de Terramelar va comptar amb 5.156 i la de la Coma amb 5.769.

“Des de la Regidoria de Biblioteques estem preparant les activitats per a commemorar el dia del llibre el mes vinent d'abril entre moltes altres per a fer més atractives les nostres biblioteques i agències de lectura”, ha avançat Usina.

Modificat el Dijous, 23 Març 2023 13:06