La Gala del Comerç de Paterna posa en valor el comerç local amb un “concurs per proves”

Dimarts, 23 Mai 2023 09:45 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 38 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'esdeveniment, que recreava un concurs televisiu, va dividir als negocis participants en dos equips diferents que van competir per la “victòria” a través de 10 proves temàtiques, patrocinades per establiments de la ciutat


La Cova Gran va acollir les actuacions, desfilades i exhibicions de 19 comerços paterneros

 

Paterna va celebrar dissabte passat una nova edició de la Gala del Comerç per a promocionar i donar visibilitat als establiments del municipi. La Cova Gran va acollir les actuacions, desfilades i exhibicions de 19 comerços paterneros.

L'esdeveniment, que recreava un concurs televisiu, va dividir als negocis participants en dos equips diferents que van competir per la “victòria” a través de 10 proves temàtiques, patrocinades per una acadèmia de música, una floristeria, botigues de roba, centres d'entrenament esportiu, una ferreteria, una perfumeria, una agència de viatge, una òptica, una immobiliària, una escola de dansa i centres d'estètica.

L'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, que va ser l'encarregat d'obrir l'acte, va destacar que “aquesta gala posa en valor els establiments de la nostra ciutat i reconeix la gran faena que realitzen totes les persones que estan al capdavant d'ells”.

“El teixit comercial de Paterna va incorporar només l'any passat 55 nous negocis al nostre catàleg comercial, sent un dels municipis amb major índex d'autoocupació de la Comunitat Valenciana, amb més de 500 negocis oberts en els últims 7 anys”, va destacar Sagredo.

Modificat el Dimarts, 23 Mai 2023 09:46