Nou local d'assaig de l'Agrupació Musical de Rocafort

Dimarts, 02 Octubre 2018 11:36 Escrit per  Publicat en Rocafort-VAL Vist 598 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Rocafort ha finalitzat la remodelació del local d'assaig de l'Agrupació Musical de Rocafort, a la Casa de Cultura. Aquesta millora ha tingut una inversió total de 120.000€, en diferents fases, finançada per la Diputació de València.

L'actuació ha suposat la reforma i l'adequació acústica integral del local d'assaig, perquè els 150 alumnes i els 16 professors de Rocafort que estudien i imparteixen música ho facen en les millors condicions. A més a més de complementar l'Escola de Música, aquestes instal·lacions serveixen com a local d'assaig per a la Sènior Band i les Bandes Juvenil i Simfònica.

“Són unes instal·lacions òptimes. Tenim un elenc magnífic de músics a Rocafort i una escola envejable que ofereix una alternativa de formació per a nombrosos joves”, ha afirmat l'alcalde, Víctor Jiménez, que ha visitat aquest matí les instal·lacions. 

L'escola de l'Agrupació Musical de Rocafort està reconeguda per la Conselleria d’Educació. Sota la direcció de Juan José Catalá, Rocafort va guanyar el 2014 el primer premi del XXXVIII Certamen Provincial de Bandes de València.

 

Informa Nou Horta. Rocafort