Cs de Rocafort aconsegueix la gratuïtat efectiva de l' Escoleta Municipal

Dilluns, 03 Desembre 2018 14:16 Escrit per  Cs Rocafort Publicat en Rocafort-VAL Vist 741 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Ciutadans (Cs) de Rocafort ha aconseguit incloure en els Pressupostos per a 2019 “la gratuïtat efectiva de l' Escoleta Municipal”, ha destacat el regidor Guillermo José Gimeno, qui també ha assegurat que “gràcies a aquest servei gratuït de 0 a 3 anys, serà possible ser mare i pare a Rocafort i no renunciar a treballar”.

Per a l'edil “la realitat social actual ens obliga a posar els mitjans necessaris per a ajudar a la conciliació de la vida laboral i familiar dels nostres veïns”. A més, ha argumentat, “amb l'engegada d'aquesta mesura, que inclou l'horari de ‘matinera’ de 8:00h a 9:00h, s'espera augmentar la taxa d'escolarització en una etapa de l'educació que ha demostrat ser fonamental en desenvolupament de les nostres filles i fills". 

No obstant açò, ha matisat, “la nostra proposta inicial era més ambiciosa perquè incloïa la gratuïtat universal indistintament de la titularitat del centre”. “Cs defensa la llibertat de les famílies per a triar el centre en el qual estudien els seus fills”, ha indicat. 

D'altra banda, ha subratllat, “Cs ha aconseguit una major aportació econòmica per al Club Ciclista de Rocafort i el Running Rocafort”. “Una subvenció necessària perquè exerceixen una important labor en el municipi”, ha afegit.

En aquest sentit, el regidor de Cs ha agraït al Ple “la consideració de totes les propostes presentades pel grup municipal en la negociació dels Pressupostos de 2019”. “Estem molt satisfets de la política útil que estem promovent al llarg de tota la legislatura ja que també ha donat altres fruits com la rebaixa de l'Impost de Béns Immobles”, ha explicat.

Finalment, ha declarat que “estem convençuts que nostra forma de fer política i el nostre tarannà negociador són el camí per a aconseguir nous avanços en el nostre municipi".

 

Informa Nou Horta. Rocafort

Modificat el Dilluns, 03 Desembre 2018 14:17