Rocafort rep les Falles amb concursos de paelles

Dimarts, 05 Març 2019 09:25 Escrit per  Publicat en Rocafort-VAL Vist 1045 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La Nova comença el seu programa el diumenge 3, com a avantsala, amb un concurs de paelles en el carrer Jaume I, a partir de les 12h. El divendres 15 serà la plantà, que començarà a les 22h amb una torrà en el Casal. El dissabte 16 comença amb un cercaviles per Rocafort, a les 11.30 hores. A la nit, sopar en el Casal i discomóvil Remember. El diumenge 17 haurà de nou cercaviles a les 11.30, seguit de menjar en el Casal i berenar de bunyols i xocolate. A la vesprada, festa infantil i, per als majors, jocs esportius i gymkana. A la nit, en el Casal, actuarà la drag Virtu Doubtfire.

 

El dilluns 18, a les 8 serà la despertà en col·laboració amb la confraria de Santa Bàrbara. A les 11.30h, recepció de la Falla a l'Ajuntament. A la vesprada, a partir de les 16.15 h, cercaviles i ofrena a la Mare de deu dels desamparats. A la nit, sopar de la fallera i el president i discomóvil. 

 

El dimarts 19, missa de Sant Josep i menjar. A la vesprada, berenar amb activitats infantils i, a la nit, cremà i espectacle pirotècnic per a posar el fermall final a aquests dies.

 

 

La Unió

La Unió comença el seu programa el dissabte 9 amb un concurs de paelles. El diumenge 10 hi haurà gymcana i bunyols amb xocolate per a tots. El 15 serà la plantà de la falla i després hi haurà autobús Faller amb el qual anar a València de matinada a veure falles. El dissabte 16, a les 8h despertà i, a les 16h, parc infatil al carrer Mossen Sorribes. A la nit, Carnestoltes amb dj.

 

El diumenge 17, a les 12h, cercaviles. A la vesprada, jocs gegants clàssics per als xiquets des de les 17h. I, a la nit, actuació d'una drag i joc faller.

 

El dilluns 18 serà el cercaviles i la visita a l'Ajuntament, seguida de l'ofrena a la Mare de deu dels desamparats. A la nit, des de les 23h, orquestra al carrer. El dimarts 19, nou cercaviles a les 12h i missa a l'església de Sant Sebastià. A les 14.30h, mascletá de Ricardo Caballer al carrer de la falla, Mossen Sorribes, i paelles populars.a la vesprada, “Futbolí Humanitzat” i bunyols i xocolate. A la nit, a partir de les 22h, cremà i castell de focs per a celebrar la fi de festa.

 

 

Salutació de l’alcalde de Rocafort

Voldria testimoniar als fallers i falleres de Rocafort el meu reconeixement per l’alt valor i la gran aportació que les falles supossen per a la nostra cultura local.

 

Moltes gràcies per regalar-nos aquest sabor falles. Les Falles de Rocafort han demostrat, al llarg de la seua dilatada història ser referents per al món Faller. Els fallers saben molt bé que el vertader esperit d’una falla està en les seues persones, en la seua gent. El vertader esperit d’una falla està en tots els fallers i falleres que dediquen el seu temps, el seu esforç i els seus diners a fer possible que cada any brollen als nostres carrers els monuments, les cercaviles, les presentacions, la música, la pólvora i la festa. Moltes gràcies per permetre’ns gaudir d’aquesta festa tan viva.

 

¡Visca Rocafort! ¡Visquen les Falles 2019!

 

 

Informa Nou Horta. Rocafort

Modificat el Dimarts, 05 Març 2019 09:30