Contigo Rocafort pretén realitzar un pla de mobilitat

Dimecres, 27 Març 2019 14:16 Escrit per  Contigo Rocafort Publicat en Rocafort-VAL Vist 2387 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Contigo Rocafort, dotarà al municipi d'un nou servei de transport, una línia que recupere la que fins a uns anys existia i que travessava el terme municipal de la localitat intercomunicant-les i afavorint la mobilitat sostenible dins del municipi.

 

El projecte consistirà en la creació d'una línia que afavorirà la connexió del centre urbà de Rocafort amb les diferents urbanitzacions del poble, tenint com a referència i parada principal l'estació del metro, enllaçant amb el servei i els horaris de pas dels trens.

 

 Al mateix temps, es pretén donar un millor servei per als alumnes que s'escolaritzen en els col·legis del municipi i que viuen a les urbanitzacions. Es realitzarà un estudi perquè puguen coincidir els horaris de pas amb els horaris d'entrada i eixida d'aquests, situant diferents parades durant el recorregut del nou autobús municipal de Rocafort.

 

En  aquesta actuació proposada des de Contigo Rocafort, es troba una millor vertebració del municipi, amb aquest tipus d'actuacions  es reflecteix la deixadesa de l'actual corporació municipal que dirigeix l'alcalde Víctor Jiménez, responsable de la retirada de l'anterior servei, Contigo pretén cohesionar a totes les zones de Rocafort i oferir un servei que mai va haver de desaparèixer.

 

Per a Enrique Francés, Candidat a l'Alcaldia de Contigo per Rocafort, “Aquesta actuació serà un pas més donat per la nostra formació en les nostres propostes, volem recuperar i activar el municipi el qual durant els últims quatre anys està en una situació de per a tècnica i on no han existit actuacions que milloren la qualitat de vida dels veïns i veïnes de Rocafort”  

 

 

Informa Nou Horta. Contigo Rocafort

Modificat el Dimecres, 27 Març 2019 14:21