Presentació de la XIX Sant Silvestre de Rocafort

Dimecres, 18 Desembre 2019 11:13 Escrit per  Publicat en Rocafort-VAL Vist 1742 vegades
Foto Fili Navarrete-FMG Foto Fili Navarrete-FMG

Dissabte passat a la Casa de Cultura de Rocafort, acompanyats per autoritats provincials i locals, associacions esportives i culturals del municipi, atletes convidats, veïns, amics i voluntaris es va realitzar la presentació oficial de la XIX Sant Silvestre de Rocafort, on es va procedir a descobrir el cartell guanyador del concurs de dibuixos del CEIP Sant Sebastià de Rocafort que va realitzar el xiquet David Román de 10 anys.

 

A l'acte van assistir el Diputat Provincial i alcalde de Benavites Carlos Gil, l'alcalde de Rocafort Sr. Guillermo José Gimeno, el regidor d'esports de l'Ajuntament de Godella Sr. Fernando Oliveros i unes 250 persones convidades, on es va homenatjar a Fili Navarrete (Fotògraf) i a Juan García Picazo (Speaker) i enguany el dorsal núm. 1 el portarà Sergio Fernández del Club ADO.

 

La Sant Silvestre de Rocafort és una carrera popular i solidària organitzada per l'Ajuntament de Rocafort amb la col·laboració del C.A. Rocafort Running en benefici de Càritas Rocafort, on pot vindre tota la família a participar com que no és competitiva, amb un lema "1 KG. D'ALIMENT NO PERIBLE O ÚTILS DE NETEJA PERSONAL, A CANVI D'UN DORSAL", on esperem l'assistència de 3.000 persones entre atletes, corredors, caminadors i concurs de disfresses, per a recollir 6.000 KGS D'ALIMENT NO PERIBLE I ÚTILS DE NETEJA PERSONAL i entregar a la Parròquia de Càritas Rocafort, que serà repartit durant tot l'any entre les persones més necessitades del municipi.

 

La carrera infantil de menors de 12 anys, s'iniciarà a les 18 hores en la C/ Conde de Cirat sobre una moqueta per a previndre possibles lesions, on 500 xiquets hauran de vindre disfressats de Pare Noel i rebran una medalla commemorativa de l'esdeveniment i la seua borsa del corredor.

 

L'esdeveniment esportiu comptarà amb la participació de grans atletes i serà una festa popular d'atletes i corredors populars, on hi haurà premis per als 3 primers atletes classificats de la categoria absoluta masculí i femení, regals als millors corredors populars disfressats individuals o en grup, al club d'atletisme més nombrós, i als dos atletes locals masculí i femení.

 

Tots els participants que realitzen íntegre el recorregut rebran gratuïtament un got de xocolate calent, refrescos, botella d'aigua i barret de Pare Noel.

 

Informa Nou Horta. Rocafort

Modificat el Dimecres, 18 Desembre 2019 13:32